Dat werkt wel

Informatiemanagement in begrijpelijke taal in Amsterdam en de Randstad

U weet wat u wilt en wat dat voor uw bedrijf toevoegt. Cognita vertaalt de wensen van uw bedrijf door naar de ICT-leverancier die de oplossing levert. Daarna hoort u in begrijpelijke taal wat nodig is om uw wensen te kunnen realiseren.

Beheer van informatie op uw manier

De interne en externe stroom bedrijfsinformatie verlopen optimaal en dragen bij aan het resultaat. Althans, dat is de bedoeling. Informatie is de grondstof van uw bedrijf en die wilt u de baas blijven. Het kan zijn dat de nuttige gegevens in uw bedrijf schaars of juist overvloedig aanwezig zijn. Cognita helpt in dat geval om de informatiestromen te verbeteren en de waarde ervan te ontsluiten.

Communicatie

Cognita kent beide talen, die van de business en van ICT, en bespreekt uw wensen met uw leveranciers.

U hoeft zich niet bezig te houden met ICT-vraagstukken als: hoeveel servers heb ik nodig, waar maak ik back-ups en hoe regel ik het databasebeheer?

Meer dan informatie

Uiteraard wilt u een informatiemanager die ook verstand heeft van andere zakelijke en beveiligingsaspecten. Cognita bekijkt altijd welke rol informatievoorziening extern en intern speelt en welke informatiebeveiliging van toepassing moet zijn.

 

Vragen?
Wilt u meer weten over informatiemanagement door Cognita? Stuur een e-mail of bel: 06 - 20 24 69 63.